Speciale aanbiedingen

Gratis kalender als u een nieuwe klant aanbrengt

Met veel plezier verzorgen wij de productie van uw blad. Onze medewerkers zetten zich iedere dag 100% in om te zorgen dat u als klant tevreden bent. Kent u andere organisaties die ook zouden kunnen profiteren van onze lage prijs, mooie producten en goede service? Introduceer ons dan bij hen. Wanneer een van hen daarna klant wordt, mag u een kalender laten drukken voor al uw lezers - helemaal gratis.

Lees meer over het maken van een kalender en over deze actie

Mei 2016 - 30% korting voor studenten- en studieverenigingen

BladNL nu extra voordelig uitproberen! In juni en juli 2016 krijgen Studenten en -studieverenigingen die nog geen klant zijn 30% korting. Deze korting geldt ten opzichte van de normale prijs zonder contract. Die prijs kunt u gemakkelijk berekenen op de pagina Bereken zelf uw prijs. Heeft u vragen over deze aanbieding of wilt u er gebruik van maken, neemt u dan contact met ons op.

Voorbeelden van ledenbladen van studenten- en studievereniging die al bij BladNL drukken:

BladNL info@bladnl.nl 030-2416975
Postbus 1286
3600 BG Maarssen
Nederland
Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.