Ga direct naar het reserveringsformulier

Help bij onze kerstdrukte... en ontvang een dinerbon!
(of ander cadeau)

Voor kerst brengen veel van onze klanten een editie uit. Zóveel dat wij extra kosten moeten maken voor tijdelijk personeel en extra machines. Liever sparen we dit geld uit en geven we het terug aan u. Daarom geven we een gratis dinerbon als u helpt deze kerstdrukte beter te spreiden. Als u gebruik wilt maken van deze actie, levert u net iets eerder of later uw editie aan. In plaats van een dinerbon kunt u ook kiezen voor een kerstpakket, donatie aan het Oranje Fonds of storting aan uw vereniging.
Let op: deze actie is alleen beschikbaar voor bladen met een oplage van 300 exemplaren of meer.

Kerstactie: gratis dinerbon! Oranje Fonds logo

Waarde van het cadeau in 2023 37,50 euro

De waarde van het cadeau kan per jaar verschillen. In 2023 is die waarde 37,50 euro. U ontvangt dus een dinerbon of een kerstpakket van 37,50 euro, of wij doen een gift aan het Oranjefonds of storting aan uw vereniging ter hoogte van dit bedrag.

Mogelijkheid 1: Stuur uw kersteditie een maand voor kerstmis in

U ontvangt uw cadeau als u precies een maand voor kerstmis aanlevert, dus op 25 of 26 november. Uw opdracht wordt dan binnen de normale levertijd gedrukt en de exemplaren worden ruim voor kerst afgeleverd.

Mogelijkheid 2: Of maak er een nieuwjaarseditie van

U ontvangt het cadeau ook als u later aanlevert, namelijk in de week voorafgaand aan kerstmis, op een dag naar keuze tussen 18 t/m 22 december. De aflevering van uw blad is dan volgens de normale levertijd rond de jaarwisseling.

Beschikbare cadeaus

Het aantal cadeaus is beperkt (op = op). U kunt uw cadeau vooraf reserveren door onderstaand formulier in te vullen. Op dit moment zijn er nog beschikbaar om te reserveren:
30 cadeaus voor 25 of 26 november
49 cadeaus voor 18 t/m 22 december

Formulier om uw cadeau te reserveren

Ja, ik doe mee met deze kerstactie!

Actievoorwaarden

Alle spelregels voor deze actie kunt u nalezen in de voorwaarden die u hier kunt bekijken en/of downloaden.

Vragen

Heeft u nog vragen over deze actie, neem dan contact op via 030-2416975 of per e-mail.

BladNL info@bladnl.nl 030-2416975
Postbus 1286
3600 BG Maarssen
Nederland
Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.