Levertijd

Voor bladen met een Voordeelcontract kent BladNL een vooraf vaste, gegarandeerde, levertermijn van vijf werkdagen. Laat u uw blad drukken zonder contract, dan is de levertijd afhankelijk van de situatie op het moment dat wij uw opdracht ontvangen. Uiteraard zetten wij ons ook dan in voor een zo snel mogelijke levering. Zie meer informatie over het Voordeelcontract.

Voor 13:00 uur

De levertermijn gaat in op de werkdag waarop wij u opdracht hebben ontvangen voor 13:00 uur. Ontvangen wij uw bestelling pas na 13:00 uur, dan geldt de volgende werkdag als ingangsdatum voor de levertermijn.

Vijf werkdagen later

De levertermijn van vijf werkdagen betekent dat de bezorging plaatsvindt vijf werkdagen nadat de levertermijn is ingegaan. Stel dat wij uw bestelling op een maandag voor 13:00 ontvangen, dan wordt er uiterlijk vijf werkdagen later, dus de daaropvolgende maandag bezorgd. Wanneer er in de tussenliggende periode feestdagen zijn, vindt de bezorging evenzoveel dagen later plaats.

Bezorging

De bezorging op één adres is uiterlijk tot 17:00 uur. Wanneer uw blad direct door BladNL per postverzending naar individuele adressen wordt gestuurd, dan betekent de levertermijn dat wij op die dag de exemplaren aanbieden bij het postbedrijf. De termijn waarbinnen het postbedrijf daarna de exemplaren bezorgt is onder andere afhankelijk van het door u gekozen externe postproduct.

Sneller dan in vijf werkdagen

Wanneer u incidenteel of structureel een snellere bezorging wilt dan in vijf werkdagen, neemt u dan contact met ons op. We bespreken dan welke mogelijkheden er zijn en welke specifieke afspraken we kunnen maken.

BladNL info@bladnl.nl 030-2416975
Postbus 1286
3600 BG Maarssen
Nederland
Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 174 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.