8,9
klanten vertellen
748Beoordelingen
Laagste Prijs Garantie

Goedkoop eigen ledenblad maken: bespaar op het afdrukken met onze
Laagste Prijs Garantie

Wij vinden dat BladNL de meest efficiënte productie heeft voor drukken, printen, verzenden en meer. Heeft u elders bij een drukkerij een prijs die laag is? Dan halen wij 20% van de prijs van die drukkerij af. Zo weet u zeker dat u flink bespaart op de kosten en is uw ledenblad drukken goedkoop en goed geregeld.

Meer over deze garantie Wat zijn de prijzen voor uw ledenblad printen?
Pagina ontwerp

Maak je eigen ontwerp met onze internet applicatie of met een eigen programma

Hoe maak je een ledenblad dat klaar is om te drukken? Uw blad samenstellen en de lay-out maken kan met uw eigen programma's of gemakkelijk in onze online Portal. Alle redactieleden kunnen daarmee tegelijk en vanaf iedere plek aan het blad werken. Wanneer u een eigen programma gebruikt, levert u eenvoudig een PDF bestand aan. Deze hoeft u niet ingewikkeld te uploaden en in stramienen te plaatsen: gewoon in een keer doorsturen is voldoende. Stel u wilt bijvoorbeeld uw ledenblad maken in Word, dan slaat u eenvoudigweg in Word op als PDF en mailt u ons dit bestand.

Pagina over ons opmaak programma op internet Log direct in op de Portal Over de verschillende manieren van uw eigen ledenblad maken
Gedrukt, geadresseerd en ingeseald ledenblad

Na het ledenblad drukken, ook adresseren, insealen en verzenden

Wilt u dat de bladen naar de leden thuis gestuurd worden na het printen? Wij kunnen de exemplaren adresseren, insealen en versturen. Zo vallen ze goed beschermd bij uw leden op de deurmat.

De verschillende verzendmogelijkheden na het afdrukken
ledenblad maken online

We maken een bladerbaar exemplaar dat automatisch op uw website komt

Naast uw ledenblad afdrukken, kunnen we desgewenst een gratis online versie maken. Deze kunt u met onze plugin automatisch op uw website laten verschijnen. U heeft er dus geen omkijken naar.

Lees meer over de online plugin voor uw website Zelf een ledenblad maken? Doe inspiratie op met voorbeelden.
Formaat

Laten drukken of printen op een ideaal formaat en papier

BladNL heeft gezocht naar de ideale maat. De kantoorstandaard A4 is eigenlijk net te groot. Uw ledenblad afdrukken doen we daarom op een iets kleiner, handzamer formaat. Klanten rapporteren keer op keer positieve reacties van lezers over het prettige formaat waarop we hun ledenblad printen. Full-colour wordt gedrukt op 130 grams glad papier met een mooie glossy uitstraling.

Hoe is de uitvoering van uw blad bij het laten drukken?
Handig ook bij kleine oplage

Drukkerij en uitgeverij met persoonlijke aandacht, ook bij een kleine oplage

Iedere opdracht die wij ontvangen om te printen, wordt door een medewerker bekeken. Wanneer er iets niet klopt of wanneer het bestand kwalitatief gezien niet in orde is, nemen we telefonisch of per e-mail contact met u op. Bij BladNL verdwijnt uw opdracht dus niet in een anoniem automatisch systeem. Deze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat uw ledenblad uitprinten bij ons gepaard gaat met een gerust gevoel.

Lees meer over de werkwijze van BladNL
Zelf maken

Hoe kan ik zelf een ledenblad maken en toch een echt professionele lay-out krijgen? Met het Lay-out Pluspakket

Wilt u uw ledenblad een extra mooie uitstraling geven? Dan is het Lay-out Pluspakket een goede oplossing voor u. Hierbij maakt de redactie zelf de lay-out van de pagina's waarna een professionele DTP'er van BladNL alles naloopt. Hij zet de puntjes op de i met lay-outcorrecties en het verfraaien van de opmaak. Met beperkte kosten krijgt u zo toch een professionele lay-out en daarmee een extra mooi blad. U kunt het Lay-out Pluspakket ook inzetten voor een gedeelte van de pagina's. Bijvoorbeeld met 'ledenblad cover maken'. Hierbij helpt onze ontwerper u om de voorkant van uw blad een nieuwe en professioenle look te geven.

Informatie over het zelf maken van een professionele lay-out
Kalender afdrukken

Hoe maak je een kalender in volledige oplage, helemaal voor niets?

Heeft u een Voordeelcontract bij BladNL en bent u tevreden over onze dienstverlening? Onze medewerkers zetten zich iedere dag 100% in om te zorgen dat u als klant tevreden bent. Misschien kent u andere organisaties die ook zouden kunnen profiteren van onze lage prijs, mooie afdrukken en goede service. Introduceer ons dan bij hen. Wanneer een van hen daarna klant wordt, mag u een kalender laten drukken voor al uw leden - helemaal gratis. Dus maak je eigen kalender, gratis via BladNL!

Over deze actie: gratis kalender maken, meerdere pagina's
BladNL info@bladnl.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.