Bereken zelf uw prijs

Kies hier de specificaties van uw blad met behulp van de schuifbalken. Onderstaand ziet u dan meteen de prijzen met of zonder Voordeelcontract. Deze prijsberekening gaat tot 2.000 exemplaren. Neemt u bij een groter aantal contact met ons op voor een prijs op maat.
Prijs Voordeelcontract

per editie ( per jaar)

Zonder contract

per editie ( per jaar)

8,9
klanten vertellen
748Beoordelingen

Stuur mij een vrijblijvend aanbod op papierDe prijzen zijn inclusief bezorging op één adres. Directe postverzending naar individuele adressen is ook mogelijk (de portokosten zijn niet inbegrepen in deze prijzen).
De prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van prijswijzigingen. Bij periodieken (minimaal 3 uitgaven per jaar) is de BTW 9%.

Lees hier meer over het Voordeelcontract en het verschil ten opzichte van geen contract. Afwijkende specificaties of speciale wensen? Geen probleem. Neemt u contact met ons op voor een aanbod op maat.

Meer informatie over onze productiewijze, vindt u op de pagina uitvoering van uw blad. Via het formulier op de pagina voorbeelden bestellen kunt u een aantal voorbeelden opvragen van door ons gedrukte bladen, zodat u een indruk krijgt van de uitvoering en de kwaliteit.

BladNL info@bladnl.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.