Voorbeelden

Uiteraard sturen wij u graag een aantal papieren voorbeelden van bladen die wij gemaakt hebben. Zo krijgt u een goed beeld van de kwaliteit van ons werk in de praktijk. Deze papieren voorbeelden sturen wij u per post toe en kunt u aanvragen met dit formulier.

Hieronder staan alvast een aantal voorbeelden van bladen die bij BladNL gemaakt worden. Bij ieder voorbeeld staat een link 'bekijk dit blad'. Wanneer u op die link klikt, opent de digitale versie van het betreffende blad. Meer informatie over het digitaal publiceren van uw blad vindt u op de pagina online uw blad publiceren.

BladNL info@bladnl.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.