Online bladerbare versie

BladNL vindt dat niets een papieren blad kan vervangen. Maar een digitale versie die online doorgebladerd en gelezen kan worden, is natuurlijk wel heel handig als aanvulling op uw papieren uitgave. Klanten van BladNL krijgen gratis een digitale versie van iedere editie. Die digitale versie kunt u online verspreiden via bijvoorbeeld uw website, Facebook, Twitter, e-mail of via mobiele apps.

Geen extra werk

Voor de digitale versie van uw blad, hoeft u geen extra handelingen te verrichten. Wij maken hem op basis van de bestanden die we ook gebruiken voor het drukken van uw blad. Nieuwe edities worden automatisch door ons online gezet zodat u hier zelf helemaal geen omkijken naar heeft. De online versies kunt u gemakkelijk op uw website plaatsen met onze automatische plugin. Deze installeert u eenmalig waarna hij steeds vanzelf wordt bijgewerkt. Een voorbeeld van deze plugin ziet u hier:
Kleine bannerplugin

Naast de bovenstaande plugin waarin het blad direct gelezen kan worden, is er ook een kleine 'bannerplugin' beschikbaar. Deze kunt u gemakkelijk in een linker- of rechterkolom plaatsen, of op een pagina waarop ook andere inhoud staat. Bezoekers klikken op de cover in deze plugin om het blad te openen of op de link om voorgaande edities te bekijken. Ook deze plugin wordt automatisch bijgewerkt. Een voorbeeld van de bannerplugin ziet u hier:Alleen een link

Wanneer u niet een hele plugin wilt of kunt plaatsen, is het ook mogelijk om alleen een link op uw website te plaatsen die naar een aparte pagina gaat waar de laatste en voorgaande edities van uw blad staan en gelezen kunnen worden. Een voorbeeld van zo'n link is:

Bekijk hier ons blad

Voorbeelden

Op de pagina voorbeelden hebben we nog meer voorbeelden geplaatst van bladen die bij BladNL worden gedrukt. Daarvan kunt u meteen de digitale versie openen door bij het betreffende blad op de link 'bekijk/open dit blad' te klikken. Zo kunt u zien hoe de online bladerbare versie er bij verschillende bladen uitziet.

Privacygevoelige inhoud

We horen veel van klanten dat zij bepaalde gedeeltes van het blad niet openbaar kunnen maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om een colofon of andere pagina met privé-gegevens. Wij kunnen deze gegevens of pagina's verwijderen uit de online bladerbare versies zodat uw blad toch op deze manier op uw website geplaatst kan worden. Twijfelt u of uw blad geschikt gemaakt kan worden voor online publicatie, neemt u dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Plaats zelf de BladNL plugin

Wilt u een bladerbare versie van uw blad op uw website? U plaats dan een klein stukje code en daarna vult u onderstaand formulier in. Let op: de code moet als HTML code op uw website geplaatst worden, niet als tekstartikel. Plaatse de code op uw website op de plek waar u wilt dat de plugin komt te staan. De plugins werken op basis van iframes. Het zou kunnen zijn dat deze in uw contentmanagementprogramma uitgeschakeld zijn. U moet iframes dan eerst inschakelen voordat de plugin te zien is op uw website.

Voor de grote plugin plaatst u deze HTML-code:
<iframe src=https://www.bladnl.nl/bladen/O6cazTmY4Bp8YIJaeBts66786e56 frameborder=0 height=950 width=100% scrolling=no name=BladNL-plugin></iframe>

Voor de kleine bannerplugin plaatst u deze HTML-code:
<iframe src=https://www.bladnl.nl/bladen/O6cazTmY4Bp8YIJaeBts66786e56/plugin frameborder=0 height=291 width=161 scrolling=no name="BladNL-plugin"></iframe>

Voor alleen een link gebruikt u deze URL:
https://www.bladnl.nl/bladen/O6cazTmY4Bp8YIJaeBts66786e56

Nadat u de plugin heeft geplaatst, moet hij nog geactiveerd worden. Wanneer u onderstaand formulier invult, controleren wij de plugin en activeren hem voor u. Houd u er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren.

Formulier voor het laten activeren van uw plugin
BladNL info@bladnl.nl 030-2416975
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal
Nederland
Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.