Online bladerbare versie

BladNL vindt dat niets een papieren blad kan vervangen. Maar een digitale versie die online door te bladeren en te lezen is, is natuurlijk wel heel handig als aanvulling op uw papieren uitgave. Klanten van BladNL krijgen gratis een digitale versie van iedere editie. Die digitale versie kunt u online verspreiden via bijvoorbeeld uw website, Facebook, Twitter, e-mail of via mobiele apps.

Geen extra werk

Voor een digitale versie van uw blad, hoeft u geen extra handelingen te verrichten. Wij maken de digitale versie op basis van de bestanden die wij ook gebruiken voor het drukken van uw blad. Nieuwe edities worden automatisch door ons online gezet zodat u hier zelf helemaal geen omkijken naar heeft.

Plugin

De online versies kunt u gemakkelijk op uw website plaatsen met onze automatische plugin. Deze installeert u eenmalig op uw website waarna hij steeds vanzelf wordt bijgewerkt. In de plugin is altijd de cover van de laatste editie te zien. Ook kunnen bezoekers van uw website via de plugin voorgaande edities openen. Een voorbeeld van deze plugin ziet u hier:

Direct op uw webpagina

Het is ook mogelijk om de digitale versie van uw blad direct bladerbaar op uw website te plaatsen. Ook dit doet u door eenmalig een plugin van ons te installeren waarna deze automatisch wordt bijgewerkt. Nieuwe edities hoeft u dus niet steeds zelf te plaatsen. De achtergrondkleur kunt u hierbij zelf bepalen zodat deze gelijk is aan de achtergrondkleur van uw eigen website. Een voorbeeld van de directe plugin ziet u hieronder (met witte achtergrond):


Direct met voorgaande edities

Onder de plugin met direct bladerbare versie, kunt u desgewenst een rij opnemen met alle voorgaande edities van uw blad. Bezoekers van uw website kunnen dan direct scrollen door het archief van edities. Door op de miniaturen van de covers te klikken kunnen ze binnen uw eigen website al deze edities openen, doorbladeren en lezen. Een voorbeeld van de directe plugin met voorgaande edities ziet u hieronder (met witte achtergrond):


Voorbeelden

Op de pagina voorbeelden hebben we nog meer voorbeelden geplaatst van bladen die bij BladNL worden gedrukt. Daarvan kunt u meteen de digitale versie openen door bij het betreffende blad op de link 'bekijk dit blad' te klikken. Zo kunt u zien hoe de online bladerbare versie er bij verschillende bladen uitziet.

Privacygevoelige inhoud

We horen veel van klanten dat zij bepaalde gedeeltes van het blad niet openbaar kunnen maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om een colofon of andere pagina met privé-gegevens. Wij kunnen deze gegevens of pagina's verwijderen uit de online bladerbare versies zodat uw blad toch op deze manier op uw website geplaatst kan worden. Twijfelt u of uw blad geschikt gemaakt kan worden voor online publicatie, neemt u dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Plaats zelf de BladNL plugin

Wilt u een bladerbare versie van uw blad op uw website? Neemt u dan contact met ons op via info@bladnl.nl of 030-2416975. We sturen u dan de eenvoudige instructies waarmee uw blad vandaag nog op uw website kan staan.

BladNL info@bladnl.nl 030-2416975
Postbus 1286
3600 BG Maarssen
Nederland
Beoordeling door klanten: 8,9/10 - 174 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.