Verzending / bezorging

Uw blad of magazine kan na de productie op één adres bezorgd worden in handzame doosjes. U zorgt dan zelf voor de verdere verspreiding. Zeker wanneer u een mogelijkheid heeft om de exemplaren te verspreiden door middel van uitdeling, is dit een voordelige oplossing.

Postverzending

Wanneer de exemplaren per post naar individuele adressen gestuurd moeten worden, kunt u dit ook direct door BladNL laten verzorgen. Dit scheelt tijd en extra bezorgingskosten. Hiervoor stuurt u ons een actuele adressenlijst en wij zorgen voor de verdere afhandeling (adresdragers, insealen en aanbieden bij een postbedrijf).
De portokosten voor individuele postverzending zijn niet inbegrepen in de prijzen op de pagina bereken zelf uw prijs. Op basis van de opbouw van uw adressenlijst en de door u gewenste postbezorging, kunnen we een prijs voor u uitrekenen.

Oog voor het milieu

Om er voor te zorgen dat de exemplaren tijdens de postverzending goed beschermd blijven, worden ze ingeseald in een folie. We gebruiken hiervoor een folie die niet van plastic is, maar op basis van zetmeel wordt gemaakt (Biofolie). Deze folie is niet mileubelastend en is composteerbaar. De folie kan thuis dus gewoon in de biobak / groenbak / gft-bak.

BladNL info@bladnl.nl 030-2416975
Postbus 1286
3600 BG Maarssen
Nederland
Beoordeling door klanten: 8.9/10 - 748 beoordelingen
BladNL is de specialist voor uw ledenblad, clubblad, wijkkrant of ander blad. Wij verzorgen het drukken en verzenden voor de laagste prijs. We hebben een breed pakket extra services waarmee het maken van uw blad leuk, makkelijk en goedkoop is. Zo hebben we een telefonische helpdesk, de Laagste Prijs Garantie en een optionele lay-out applicatie. Ook kunnen we automatisch uw blad bladerbaar op uw website plaatsen en bieden we een lay-outhulp pakket. BladNL heeft zowel offsetdrukpersen als digitale printers en verzorgt alle productie zelf. We werken voor honderden klanten uit Nederland en België.